Obala M. Tita 16, 52440 POREČ, Croatia
+385 52 451 200 | booking@adriatic-lines.com
Prince of Venice

Venecija

FavoriteLoadingDodaj u favorite

Vožnja brodom do Venecije

Venecija glavni je grad istoimene talijanske pokrajine Venecije u talijanskoj regiji Venetu s 271,367 stanovnika (1. siječnja 2004).

Zajedno s Padovom čini metropolu Padovu-Veneciju s 1,600.000 stanovnika. Grad je poznat po kanalima, gondolama i bogatoj povijesti, većinom neovisnog grada koji je bio središte Mletačke Republike, kada je bio poznat i kao “Dominantna” (La Dominante), “Presvijetla” (Serenissima), “Kraljica Jadrana”, “Grad vode”, “Grad mostova”, i “Grad svjetlosti”. Često ga, s razlogom, smatraju najljepšim gradom na svijetu.

Ugodna plovidba u trajanju od dva i pol sata do Venecije, jednog od najljepših i najromantičnijih gradova svijeta. U prošlosti velika pomorska sila, poznata kao Serenissima i kraljica Jadrana, Venecija se razvila na 118 otočića lagune ispresijecane kanalima povezanim s oko 400 mostova. Tijekom plovidbe, vodič će vas informirati o programu današnjeg izleta. Razgled Venecije uključuje Trg sv. Marka okružen Bazilikom sv. Marka – najljepšim primjerom bizantske arhitekture, zvonikom i raskošnom Duždevom palačom.Nastavljamo šetnju preko mosta Accademia diveći se raskošnoj arhitekturi njenih palača. Nakon razgleda, slobodno vrijeme za istraživanje grada ili uz nadoplatu vožnja gondolom, taxijem ili ručak u jednom od venecijanksih restorana.

Polasci brodova iz: Poreča, Rovinja, Umaga i Pule

Vožnja brodom i pratitelji na brodu su uključeni u cijenu.
Odgovarajući putni dokument je obavezan.

VAŽNA INFORMACIJA: Vize za Hrvatsku i Italiju


Rezervirajte svoje karte OVDJE  • GalerijaGalerijaGalerija
  • GalerijaGalerijaGalerija
  • Galerija