Obala M. Tita 16, 52440 POREČ, Croatia
+385 52 451 200 | booking@adriatic-lines.com
  • Otok SUSAK: Novo! izlet na SUSAK nedjeljom 😎Saznaj više >
  • PANORAMA ROVINJ: Večernji obilazak Pridružite nam se u opuštajućoj večernjoj vožnji brodom uz obalu Istre. Jedrite uz zalazak sunca i uživajte u panoramskom pogledu na Rovinj uz čašu gin-tonika. Pogled na Rovinj s morske strane ostavit će vas bez daha. S broda fotografirajte ovaj šarmantni grad i ostat će vam u sjećanju cijeli život. ITINERAR: 20:00 Odlazak brodom iz Poreča Vožnja brodom do Rovinja, panoramski pogled (bez zaustavljanja) 22:00 Dolazak u Poreč Uključeno: krstarenje brodom, pićeSaznaj više >
  • Booking2020: OTKAZANI polasci za 2020 Saznaj više >
  • Kompas Villas & Homes: Najveći izbor vila, apartmana i  naselja u Hrvatskoj s više od 200 kapaciteta. S Vama više od 10 godina ...Saznaj više >
  • Kako rezervirati kartu?: Rezervirajte plovidbu u trajanju od dva i pol sata do Venecije ili iz Venecije...Saznaj više >

Brodovi i Luke

FavoriteLoadingDodaj u favorite

Brodovi

Prince of Venice

Katamaran Prince of Venice  napravljen je u Autraliji sa jednim glavnim ciljem da izdrži promjenjive vremenske uvjete na moru zbog čega ga se svrstava u grupu najsigurnijih  katamarana. Za razliku od mnogih Prince ima atraktivan dizajn. Prince je jedan od onih brodova koje ne možete promašiti u luci, na njega se sigurno želite ukrcati i s njime sigurno želite ploviti. Svake zime ovaj katamaran prolazi sve sigurnosne provjere i generalna održavanja, no 2016. godine oduševiti će Vas novim i snažnijim motorima, novom klimatizacijom, udobnijim sjedalima i multimedijom kako bi u svome putovanju uživali maksimalno i osjećali se odlično!

Prince of Venice

Prince of Venice

Prince in Porec

Prince of Venice u Poreču

Luke

Luka San Basilio, Venecija, Italija

Svi katamarani Adriatic Lines polaze iz luke San Basilio.
San Basilio Terminal nalazi se otprilike 500m od Crkve Sv. Sebastijana, i 10 minuta je udaljena od svih barova, restorana i supermarketa.

Za sve hitne slučajeve dok ste u luci možete kontaktirati naš ured u Veneciji:
KOMPAS s.r.l.
Santa Croce 502
30135 VENEZIA
Tel. +39 0412405600

Port of San Basilio Venice

Port San Basilio, Venice, Italy

Svi putnici, molimo Vas provjerite da li imate sve informacije, kao i dokumente i osobne stvari prije polaska.

Venecija je opisana u svakom vodiču zapravo je povezana s kopnom pute tri područja poznatijim kao: Piazzale Roma, Tronchetto i Santa Lucia stanicom. Ovo su jedina područja do kojih možete doći autom. Možete parkirati na Piazzale Roma ili Tronchettu ali znajte da je parking u Veneciji veoma skup. Za više informacija pogledajte na  www.asmvenezia.it

U San Basilio možete doći i s glavnih aerodroma MARCO POLO AIRPORT ili ANTONIO CANOVA AIRPORT (SANT’ANGELO, TREVISO) na sljedeće načine:

Marco Polo Airport International
S aerodroma do luke možete koristiti javni prijevoz (ACTV – zelena linija). Najekonomičnija alternativa dolasku na Piazzale Roma jest dolazak autobusnom linijom 5. Put traje otprilike 30 minuta uz usputna stajanja. Kada dođete na Piazzale Roma do luke možete stići pješice ili Vaporettom.

Do Piazzale Rome možete stići i koristeći aerodromski Shuttle bus (ATVO). To je direktna linija s Marco Polo aerodroma i  Piazzale Rome te traje otprilike 20 minuta. Za cijene i raspored polazaka pogledajte  ATVO ili nazovite +390421383672.

ANTONIO CANOVA AIRPORT (SANT’ANGELO, TREVISO)
Najbolji način za dolazak do Piazzale Rome je  Shuttle bus (ATVO). Za cijene i raspored polazaka pogledajte  ATVO ili nazovite +390421383672.

PIAZZALE ROMA AUTOBUSNA STANICA:
Piazzale Roma (autobusna stanica) udaljena je otprilike 1km od luke San Basilio te se do nje može stići pješiće ili ACTV “Vaporetto” javnim prijevozom (crna ruta br.2). Put traje otprilike 20 minuta. Kada siđete s brodića skrenete lijevo i pređete mali drveni mostić koji će vas dovesti pred ulaz u luku.

TRONCHETTO/SANTA LUCIA ŽELJEZNIČKA STANICA:
Tronchetto i Santa Lucia udaljene su od luke otprilike 2km te se do nje može stići pješiće ili ACTV “Vaporetto” javnim prijevozom (crna ruta br.2). Put traje otprilike 20 minuta. Kada siđete s brodića skrenete lijevo i pređete mali drveni mostić koji će vas dovesti pred ulaz u luku.

Za sve lokacije spomenute gore osim Antonio Canova Aerodrom, možete koristiti usluge i privatnih taksista a za više informacija pogledajte www.veneziataxi.it ili nazovite  +39041723112 +39041723112

Luke u Istri, Hrvatska

Pula, Rovinj, Poreč and Umag

Svi polasci katamarana Adriatic Lines polaze iz gradova: Pula, Rovinj, Poreč i Umag.
Luka Pula smještena je odmah ispod Arene.
Luka Poreč smještena je u blizini hotela Palazzo odmah nasuprot poslovnice Kompas.
Luka Rovinj smještena je u starome gradu u blizini glavnog trga i Kompas poslovnice.
Luka Umag locirana je u centru staroga grada odmag nasuprot glavnog trga.

Za sve hitne slučajeve kontaktirajte:

Kompas d.o.o. – Turistička Agencija
Adress: Obala Maršala Tita 16, Poreč 52440, Croatia
Tel. + 385 52 451 200

Port of Poreč

Poreč

Port of Pula

Pula

Port of Rovinj

Rovinj

Port of Umag

Umag

   • GalerijaGalerijaGalerija
  • GalerijaGalerijaGalerija