Obala M. Tita 16, 52440 POREČ, Croatia
+385 52 451 200 | booking@adriatic-lines.com
 • VAŽNO : Covid-19 mjere: Ulazak iz zemalja Europske unije i Schengenskog prostora: EU Digital COVID certifikat EU digitalni certifikat COVID olakšava sigurno slobodno kretanje građana u EU tijekom pandemije COVID-19. Za ulazak u Italiju putnici iz država članica Eu i schengenskog područja  (Popis C) moraju predočiti Eu digitalni COVID certifikat koji pokazuje da:
  • ste završili propisani ciklus cijepljenja protiv SARS-CoV-2 prije najmanje 14 dana, ili
  • oporavili ste se od COVID-19 (potvrda o oporavku vrijedi 180 dana od datuma prvog pozitivnog brisa), ili
  • poduzeli ste negativni molekularni test ili test antigena u 48 sati prije ulaska u Italiju.
  Japan, Kanada, Sjedinjene Američke Države i Izrael Pravilnikom od 18. lipnja 2021. godine, ulaskom iz Izraela te iz Japana, Kanade i Sjedinjenih Američkih Država u Italiju, moguće je pokazati zeleni certifikat COVID-19. Pogledajte relevantne odjeljke za postupak: Popis C (Izrael) i Japan, Kanada i Sjedinjene Američke Države. Ujedinjeno Kraljevstvo Velike Britanije i Sjeverne Irske Za one koji pristižu iz Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske, uredbom od 18. lipnja 2021. uvedena je petodnevna karantena s obveznim ispitivanjem briseva. Idite na odgovarajući odjeljak: Ujedinjeno Kraljevstvo Velike Britanije i Sjeverne Irske Indija, Bangladeš i Šri Lanka Novi pravilnik produžio je do 30. srpnja 2021. godine mjere na snazi ​​za ulazak u Italiju za ljude koji dolaze iz Indije, Bangladeša i Šri Lanke ili koji su bili u zemljama u prethodnih četrnaest dana. Idite na odjeljak o Indiji, Bangladešu i Šri Lanki). Pravilnikom od 2. travnja 2021. predviđene su neke reklasifikacije na popisima zemalja u Prilogu 20. Dpcm od 2. ožujka 2021. Pregledajte popise podataka za putovanja u inozemstvo i iz inozemstva:
  • Popis A - Vatikan i Republika San Marino
  • Popis B - Države i teritoriji s niskim epidemiološkim rizikom bit će, među onima na Popisu C, utvrđeni Pravilnikom. Trenutno na ovom popisu nije navedena nijedna država.
  • Popis C - Austrija, Belgija, Bugarska, Cipar, Hrvatska, Danska (uključujući Farske otoke i Grenland), Estonija, Finska, Francuska (uključujući Guadeloupe, Martinik, Gvajanu, Reunion, Mayotte i isključujući druge teritorije izvan europskog kopna), Njemačka, Grčka, Irska, Izrael, Latvija, Litva, Luksemburg, Malta, Nizozemska (isključujući teritorije izvan europskog kopna), Poljska, Portugal (uključujući Azore i Madeiru), Češka, Rumunjska, Slovačka, Slovenija, Španjolska, Švedska , Mađarska, Island, Norveška, Lihtenštajn, Švicarska, Andora, Kneževina Monako. Posebna pravila koja se primjenjuju na one koji su boravili ili tranzitirali u Ujedinjenom Kraljevstvu Velike Britanije i Sjeverne Irske.
  • Popis D - Australija, Novi Zeland, Ruanda, Republika Koreja, Singapur, Tajland, Japan, Kanada i Sjedinjene Države te države i teritoriji s malim epidemiološkim rizikom bit će identificirani, među onima s Popisa E, Pravilnikom usvojenim u skladu s članak 6. podstavak 2. Posebna pravila koja se primjenjuju na one koji su boravili ili tranzitirali u: Japanu, Kanadi i Sjedinjenim Američkim Državama
  • Popis E - Ostatak svijeta - (sve države i teritoriji koji nisu posebno navedeni ni na jednom drugom popisu). Posebna pravila koja vrijede za one koji su boravili ili tranzitirali u:
   • Brazil
   • Indija, Bangladeš i Šri Lanka
  Letovi "provjereni Covidom" - obrazac za pronalazak putnika Letovi provjereni zrakoplovom su letovi koje je odobrilo Ministarstvo zdravstva posebnim pravilnikom. Da biste saznali više o zahtjevima i obveznom postupku, idite u namjenski odjeljak: Letovi provjereni zrakoplovom Korisni brojevi iz Ministarstva zdravstva
  • Iz Italije: 1500 nacionalnih informativnih linija
  • Iz inozemstva: +39 0232008345 +39 0283905385
  • Covid-19 regionalne telefonske telefonske telefonske linije
  Dodatne informacije potražite na: Saznaj više >
 • Rezervirajte svoj izlet u Veneciju: Saznaj više >
 • Kompas Villas & Homes: Najveći izbor vila, apartmana i  naselja u Hrvatskoj s više od 200 kapaciteta. S Vama više od 10 godina ...Saznaj više >
 • Kako rezervirati kartu?: Rezervirajte plovidbu u trajanju od dva i pol sata do Venecije ili iz Venecije...Saznaj više >

Brodovi i Luke

FavoriteLoadingDodaj u favorite

Brodovi

Prince of Venice

Katamaran Prince of Venice  napravljen je u Autraliji sa jednim glavnim ciljem da izdrži promjenjive vremenske uvjete na moru zbog čega ga se svrstava u grupu najsigurnijih  katamarana. Za razliku od mnogih Prince ima atraktivan dizajn. Prince je jedan od onih brodova koje ne možete promašiti u luci, na njega se sigurno želite ukrcati i s njime sigurno želite ploviti. Svake zime ovaj katamaran prolazi sve sigurnosne provjere i generalna održavanja, no 2016. godine oduševiti će Vas novim i snažnijim motorima, novom klimatizacijom, udobnijim sjedalima i multimedijom kako bi u svome putovanju uživali maksimalno i osjećali se odlično!

Prince of Venice

Prince of Venice

Prince in Porec

Prince of Venice u Poreču

Luke

Luka San Basilio, Venecija, Italija

Svi katamarani Adriatic Lines polaze iz luke San Basilio.
San Basilio Terminal nalazi se otprilike 500m od Crkve Sv. Sebastijana, i 10 minuta je udaljena od svih barova, restorana i supermarketa.

Za sve hitne slučajeve dok ste u luci možete kontaktirati naš ured u Veneciji:
KOMPAS s.r.l.
Santa Croce 502
30135 VENEZIA
Tel. +39 0412405600

Port of San Basilio Venice

Port San Basilio, Venice, Italy

Svi putnici, molimo Vas provjerite da li imate sve informacije, kao i dokumente i osobne stvari prije polaska.

Venecija je opisana u svakom vodiču zapravo je povezana s kopnom pute tri područja poznatijim kao: Piazzale Roma, Tronchetto i Santa Lucia stanicom. Ovo su jedina područja do kojih možete doći autom. Možete parkirati na Piazzale Roma ili Tronchettu ali znajte da je parking u Veneciji veoma skup. Za više informacija pogledajte na  www.asmvenezia.it

U San Basilio možete doći i s glavnih aerodroma MARCO POLO AIRPORT ili ANTONIO CANOVA AIRPORT (SANT’ANGELO, TREVISO) na sljedeće načine:

Marco Polo Airport International
S aerodroma do luke možete koristiti javni prijevoz (ACTV – zelena linija). Najekonomičnija alternativa dolasku na Piazzale Roma jest dolazak autobusnom linijom 5. Put traje otprilike 30 minuta uz usputna stajanja. Kada dođete na Piazzale Roma do luke možete stići pješice ili Vaporettom.

Do Piazzale Rome možete stići i koristeći aerodromski Shuttle bus (ATVO). To je direktna linija s Marco Polo aerodroma i  Piazzale Rome te traje otprilike 20 minuta. Za cijene i raspored polazaka pogledajte  ATVO ili nazovite +390421383672.

ANTONIO CANOVA AIRPORT (SANT’ANGELO, TREVISO)
Najbolji način za dolazak do Piazzale Rome je  Shuttle bus (ATVO). Za cijene i raspored polazaka pogledajte  ATVO ili nazovite +390421383672.

PIAZZALE ROMA AUTOBUSNA STANICA:
Piazzale Roma (autobusna stanica) udaljena je otprilike 1km od luke San Basilio te se do nje može stići pješiće ili ACTV “Vaporetto” javnim prijevozom (crna ruta br.2). Put traje otprilike 20 minuta. Kada siđete s brodića skrenete lijevo i pređete mali drveni mostić koji će vas dovesti pred ulaz u luku.

TRONCHETTO/SANTA LUCIA ŽELJEZNIČKA STANICA:
Tronchetto i Santa Lucia udaljene su od luke otprilike 2km te se do nje može stići pješiće ili ACTV “Vaporetto” javnim prijevozom (crna ruta br.2). Put traje otprilike 20 minuta. Kada siđete s brodića skrenete lijevo i pređete mali drveni mostić koji će vas dovesti pred ulaz u luku.

Za sve lokacije spomenute gore osim Antonio Canova Aerodrom, možete koristiti usluge i privatnih taksista a za više informacija pogledajte www.veneziataxi.it ili nazovite  +39041723112 +39041723112

Luke u Istri, Hrvatska

Pula, Rovinj, Poreč and Umag

Svi polasci katamarana Adriatic Lines polaze iz gradova: Pula, Rovinj, Poreč i Umag.
Luka Pula smještena je odmah ispod Arene.
Luka Poreč smještena je u blizini hotela Palazzo odmah nasuprot poslovnice Kompas.
Luka Rovinj smještena je u starome gradu u blizini glavnog trga i Kompas poslovnice.
Luka Umag locirana je u centru staroga grada odmag nasuprot glavnog trga.

Za sve hitne slučajeve kontaktirajte:

Kompas d.o.o. – Turistička Agencija
Adress: Obala Maršala Tita 16, Poreč 52440, Croatia
Tel. + 385 52 451 200

Port of Poreč

Poreč

Port of Pula

Pula

Port of Rovinj

Rovinj

Port of Umag

Umag

  • GalerijaGalerijaGalerija
 • GalerijaGalerijaGalerija